Компанія MSI офіційно анонсувала унікальний ноутбук GT80 Titan, який пропонує високу продуктивність, просту можливість модернізації, 18,4-дюймовий дисплей і механічну клавіатуру (вперше в історії ігрових ноутбуків).

MSI GT80 Titan побудований на базі чотириядерних процесорів Intel Core i7 Haswell, найпотужніші з яких - Core i7-4980HQ (4 ядра з Hyper-Threading, 2,8 ГГц / 4 ГГц, 6 Мбайт кеша останнього рівня, тепловиділення до 47 Ватт) або Intel Core i7-4940MX (4 ядра з Hyper-Threading, 3,1 ГГц / 4 ГГц, 8 Мбайт кеша останнього рівня, тепловиділення до 57 Ватт, можливість розгону), що несильно поступаються в продуктивності настільним чіпам.

pic

В якості графічної підсистеми GT80M Titan будуть використані відразу два графічних прискорювача GeForce GTX 980M 8 Гбайт в режимі SLI, а обсяг оперативної пам'яті може скласти до 32 Гбайт (DDR3L на частоті до 1600 МГц). Комп'ютер також може мати на борту кілька SSD- накопичувачів у форм-факторі M.2 (з інтерфейсом PCI Express 2.0 x2 і максимальною швидкістю читання 1 Гбайт / с) в масиві RAID 0 для максимальної швидкості, а також одним 1-Тбайт жорстким диском зі швидкістю обертання шпинделя в 7200 оборотів в хвилину.

pic

Унікальною особливістю MSI GT80 Titan - крім неймовірної продуктивності - є наявність механічної клавіатури з перемикачами Cherry MX Brown з червоним підсвічуванням виробництва компанії SteelSeries. MSI GT80 Titan використовує гібридний тачпад, який також функціонує як цифрова клавіатура.

Ще однією унікальною особливістю новинки MSI є те, що передня панель GT80 Titan знімається і дає можливість отримати доступ до компонентів системи для їх модернізації, чищення або ремонту.

pic

На жаль, MSI не стала вдаватися в подробиці інших технічних характеристик MSI GT80 Titan. Відомо, що MSI GT80 Titan оснащений дисплеєм з діагоналлю 18,4 дюйма, проте його роздільна здатність поки залишається таємницею.

MSI GT80 Titan буде доступний у продажу пізніше цього року або на початку наступного. Ціна буде варіюватися від конкретної конфігурації.

Джерело: TomsHardware