Більше двох десятків нагород отримали освітні заклади Рівненщини у рамках проведення Шостого Міжнародного форуму-презентації «Інноватика в сучасній освіті».

Мета форуму – це презентація найкращих досягнень інноваційної діяльності освітніх закладів та наукових установ, створення нових інструментів міжнародного співробітництва в сфері інновацій, впровадження в педагогічну практику освітніх інновацій.

Цього року на форумі було представлено майже 560 навчальних закладів, наукових установ, методцентрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, підприємств, бізнес-структур з 22 регіонів України, Польщі, США, Австрії, Словаччини.

Рівне нщину представили 12 освітніх установ. Серед інновацій, які було презентовано на форумі - дитяче козацьке об’єднання Радивилівщини, як основа військово-патріотичного виховання дітей; виховна система Здовбицької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів, стрижнем якої є національна ідея; діяльність навчально-практичного центру у Клеванській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І – ІІІ ступенів та ін.

Про це повідомили в управлінні освіти і науки ОДА.