Незважаючи на те, що на вулиці вже листопад і жовте листя майже опало з дерев, перший тиждень останнього місяця осені синоптики прогнозують теплим. Температура повітря вдень сягатиме від +11° до +19°. Протягом тижня прогнозується ясна погода.

Отож, сьогодні, 3 листопада синоптики прогнозують теплу погоду: вдень +11°, вночі -1°. Незважаючи на хмарний ранок та похмурий день, вечір в Рівному обіцяє бути ясним. Опадів не прогнозується.



pic

Завтра, 4 листопада, ранок та вечір в Рівному будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів. Вдень температура повітря сягне позначки +13°, а вночі +2°.



pic

У середу, 5 листопада, ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Температура повітря вдень сягне позначки +15°, вночі +3°. Опадів не прогнозується.



pic

У четвер, 6 листопада, рівнянам варто чекати на похмуру погоду лише вранці, а день та вечір обіцяють бути безхмарними. Без опадів. Вдень синоптики прогнозують до +17°, вночі +5°.



pic

У п'ятницю, 7 листопада, в Рівному сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Дрібний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися, - обіцяють синоптики. Вдень температура повітря сягне позначки +19°, вночі +8°.



pic