Вся краса природних фарб - в яскравому, насиченому, соковитому зеленому! Саме цей колір залишається в моді на подіумах і в весільному декорі вже не перший рік. Наші поради з організації зеленої весілля допоможуть підготувати ідеальну і дуже стильну церемонію!

Організовуючи весілля в зеленому кольорі, варто задуматися над тим, щоб її провести на природі. Дерева, газон, чагарники стануть чудовою природною декорацією. Звичайно, відповідний для цього час року - кінець весни і все літо, так як восени трава і листя мають вже не такий насичений зелений колір.



pic

Запрошення - це офіційна особа вашої весільної церемонії, саме з них починається все дію, і саме вони зберігаються довгі роки у ваших друзів і родичів.



pic

Так як зелених кольорів у природі не існує, на зеленій весіллі потрібно грати з додатковими до основного квітці елементами. Дуже добре виглядають біло-зелені букети, наприклад, з каллами або ліліями, а також будь-які букети з великою кількістю зелені. Можна вибрати букет якого кольору і пов'язати його зеленими стрічкою або мереживом.



pic

Не кожна наречена зважиться на такий сміливий експеримент - весільне плаття зеленого кольору, але і такі варіанти є цілком реальними і здійсненними, колекції модних дизайнерів завжди мають в арсеналі кілька таких незвичайних речей.



pic

У нареченого в одязі зелений колір концентрується на краватці.

Цього буде цілком достатньо, щоб підтримати основний тон весільного торжества. Важливо грамотно підібрати відтінок зеленого галстука, щоб він йшов нареченому. Основний колір костюма також повинен поєднуватися з відтінком краватки.



pic

Одним з головних прикрас зеленої весілля є не хто інший, як весільний торт, саме на ньому може розійтися вся ваша фантазія.



pic

Потрібно буде додати лише кілька дрібниць на бенкетний стіл - яблука, лайм або зелені квіти у вазах, все це оформити стрічками або красиво укласти у вазони.



pic

За традицією «зелена весілля» - це день одруження і перший рік сімейного життя. Він є точкою звіту створення нової сім'ї та відкриває двері в новий, і від того неймовірно притягальний, мир совісних перемог і радостей.