Новітній елеваторний комплекс запрацював у Дубно. Один з найбільших та найсучасніших комплексів в Україні, нині забезпечуватиме робочими місцями жителів Дубенщини. Агровиробникам, які матимуть де зберігати зерно, його відкриття теж піде на користь, кажуть ініціатори будівництва. Поява такого комплексу актуальна , кажуть обласні чиновники, адже нині в області зібрали рекордну кількість зерна. Деталі у нашому сюжеті.

Поблизу Дубна запрацював сучасний потужний елеваторний комплекс. Він розрахований на 300 тисяч тон зерна одноразового зберігання. За сезон це зерносховище може робити два-два з половиною обороти, таким чином збільшуючи обсяги зерна, які прийматиме. Дубенський комплекс - один з найбільших в Україні

Поява сучасних елеваторів - перевага українського агрокомплексу, переконаний посол Канади в Україні. Каже, хоч наші країни і конкуренти у виробництві зерна, втім ця конкуренція благородна.

Інвестори, які готові вкладати кошти та розвивати виробництво на Рівне нщині , надзвичайно важливі для області, особливо у цей непростий час, кажуть обласні чиновники. Адже подібне зерносховище дасть можливість забезпечити робочими місцями місцевих жителів, а також якісно зберігати зернові культури й в подальшому розвивати агропромисловий комплекс.

У 2015 році аграрна компанія планує відкрити та ввести в роботу комбікормовий завод. Капсулу в основу цього комплексу урочисто заклали поряд з елеватором. Суміш, яку виготовлятимуть тут, використовуватимуть і для внутрішніх потреб компанії і для експорту.