Що робити, коли прибудинкова територія в руїнах, а в міській казні на її ремонт грошей катма. Шукати допомоги потрібно у міських обранців, які б взяли на себе усі витрати з ремонту. У програмі Комунальний патруль на першому місцевому журналісти розповідали про проблеми жителів будинку №46 та 48 на вулиці Орлова, де ремонт покриття біля під'їздів не робився десятиліттями. І от таки розпочався. деталі у нашому сюжеті.

Прибудинкова територія на вулиці Орлова у Рівному від впливу часу вже давно перетворилась на катакомби. Мешканці будинків №46 та 48 вже стомились мовчати, тож вирішили діяти.

Людям допекло, каже міський депутат. Кілька десятків років на їхню прибудинкову територію комунальники просто не зважали, відтак люди пішли до нього. Тепер біля будинків 46 та 48 на вулиці Орлова кипить робота.

Це дасть можливість об'єднати людей навколо своїх проблем, каже міський обранець. Адже разом їм доводиться вирішувати чимало спільних проблем. Вже нині вони на умовах співфінансування встановлюють теплові лічильники у будинках, щоб узимку люди могли заощадити щонайменше чверть суми за теплопостачання.