74–річного чоловіка від смерті врятувала вчасна допомога від правоохоронця. Старший слідчий слідчого відділення Костопільського райвідділу міліції капітан міліції Роман Максимчук 28 жовтня прийшов на службу, де заступив на чергування до слідчо–оперативної групи.

На прийом до міліціонера прийшли дві жінки та просили допомоги. Вони повідомили Романові, що їх 74– річний брат Дмитро вже третю добу не відповідає на телефонні дзвінки та не відкриває двері квартири.

Старший слідчий разом із колегами виїхав за адресою, яку назвали жінки. Зі слів сусідів, Дмитра вони не бачили також третю добу. Все це насторожувало, адже пенсіонер мав хворе серце та високий тиск. Міліціонер відразу зателефонував до рятувальників.

Ті примчали на допомогу колегам та відчинили двері в оселю. Біля дверей у коридорі вони і знайшли непритомного дідуся. Роман Максимчук викликав швидку допомогу, яка доправила чоловіка у лікарню. Лікарі повідомили, що у старенького стався інсульт, але завдяки вчасній допомозі міліціонерів та служби порятунку, людина залишилася живою.

Про це повідомили у СЗГ УМВС Костопільського РВ Тетяна Корольчук.