На жаль, небезпека чатує на нас щодня - чи то на вулиці, в транспорті, та й на роботі і навіть на відпочинку. Щоб раптове погіршення здоров’я не стало серйозною перешкодою, щоб не довелося терміново шукати гроші на лікування, Приват Банк пропонує скористатися перевагами програми «Захист на кожен день». Це не лише дозволить забезпечити кошти на медичні послуги, але й стане джерелом фінансування на період непрацездатності.

ПриватБанку на сьогодні пропонує цілий ряд страхових програм, які користуються неабиякою популярністю серед населення. Найпопулярніша з них - захист від непередбачуваних обставин програма “Захист на кожен день”. Страхування за цією програмі передбачає страхове покриття в 25000 гривень на особу, а плата складає лише 10 гривень в місяць. Адже людини постійно наражаються на небезпеку: на вулиці та в транспорті, на дачі та вдома, на роботі та на відпочинку. Багато професій, видів спорту, захоплень пов’язані з підвищеним ризиком. Щоб раптове погіршення здоров’я не стало серйозною перешкодою, щоб не довелося терміново шукати гроші на лікування, в ПриватБанку пропонують скористатися перевагами програми страхування «Захист на кожен день». Заздалегідь укладений договір страхування не лише забезпечить кошти на оплату медичних послуг, але й стане джерелом фінансування на період непрацездатності. Партнер банку – страхова компанія «Інгосстрах».

Програмою передбачено оформлення полісу у відділенні банку чи online за 5 хвилин. Страховка діє по всьому світу цілий рік, а подача документів на виплату грошей та виплата здійснюється дуже просто та швидко.

ПриватБанк один із найбільших гравців на страховому ринку фізичних осіб. За 9 місяців цього року 35 000 клієнтів отримали понад 56 млн. гривень страхових відшкодувань. Середня сума страхової виплати - 1610 гривень. Оформити страховку можна у будь-якому із 58 відділень ПриватБанку Рівне нської області, а підключити регулярний платіж на часткову щомісячну сплату можливо у 165 банкоматах та 324 терміналах самообслуговування.