У Радивилівському районі стався вибух на приватному підприємстві. Троє чоловіків варили трактор. А саме його паливний бак. Під час цього стався вибух газоповітряної суміші. Робітники отримали значні опіки. У важкому стані їх госпіталізували у рівненський опіковий центр. Втім є одне але. Про даний випадок як постраждалі так і керівництво фірми – воліють мовчати.

Все сталось у селі Рудня – Почаївська. У цьому дворі травмувались троє чоловіків. Але про вибух люди говорять не охоче. - Просто вибух і дим пішов, і все. Минут десять пішов дим і перестав. Сказали, бак якись зірвався. Едуард, мешканець села Рудні-Почаївської:я - Тільки я з електрички зійшов, тільки запах був. Як горіло. Каже жінка, що якби дим був у цю сторону, дим був не сюди, то може б і у нас загорілося. Внаслідок вибуху троє робітників постраждало. Вони отримали від 10 до 40 відсотків опіків тіла. Людям 48, 47 та 27 років. Всіх госпіталізували у рівненський опіковий центр. Медики кажуть, найбільше постраждав один з чоловіків. Його стан важкий.

Ніяких прогнозів лікарі ще не роблять. Кажуть, те на скільки люди йтимуть на поправку залежить від фінансування. Чи є гроші на лікування - у травмованих дізнатись не вдалося. Вони відмовились поспілкуватись із журналістами і розповісти про будь які обставини події. Не захотів говорити і власник підприємства. До – речі, три роки тому на цьому ж підприємстві загинули троє людей. Чоловіки чистили цистерну від олії і смертельно отруїлися шкідливими випарами від грибка, який покривав стінки ємності.

За смерть трьох людей власника приватного підприємства покарали умовним терміном ув'язнення. Чи відповідатиме за каліцтво теперішніх постраждалих, поки що невідомо. Кримінального провадження в міліції не розпочинали. Кажуть: за процедурою має бути чиєсь звернення за цим фактом. А його немає. І чи буде воно – віриться мало. Місцевий люд каже, роботи у селі немає тому добре, що хоч хтось дає можливість заробити копійчину.