З цієї статті ви дізнаєтесь ще більше секретів та хитрощів, які допоможуть вам у домашньому господарстві та зекономлять час.

Чим більше поличок - тим краще. Зберігати свої улюблені предмети з ними набагато приємніше, справжнісіньке торжество порядку.



pic

Підвісити коробки з речами під стелю - екзотика для російських домочадців. Але ж це розумне рішення, воно більш раціонально, ніж те, що відбувається в наших будинках. Прислухаємося до акуратних німців і дістаємо речі з-під диванів!



pic

Стіна для інструментів в гаражі. Винахідливо і виглядає здорово.



pic

Сушінням для білизни може служити сходи, прикріплена до стелі. Ідея незвичайна, але плюс очевидний - речі не будуть так нікому заважати.



pic

На магнітній дошці без проблем можна розмістити всю косметику.



pic

Кошики, підвішені на перилах, добре використовувати в різних приміщеннях для розміщення різних невеликих предметів.



pic

Поличка у ванній, зроблена своїми руками. Потрібні всього лише скляні банки та круглі основи-тримачі для них. Чудесно виходить.



pic

Фен і щипці для волосся комфортно зберігати в трубчастих кріпленнях. Відкрив дверцята - а тут все розвішано по порядку.



pic

Можна й іншого типу підставку для цієї мети використовувати.



pic

Ефективний спосіб, як скласти чисту постільну білизну на полиці. Вкладаючи покривало в наволочку одного і того ж постільної набору ти уберігати себе від зайвих пошуків деталей комплекту.



pic

Ножі завжди під рукою.



pic

Ось як можна вдало розмістити миючі засоби під раковиною.



pic

Обертається тарілка в холодильнику, по типу тарілки в мікрохвильовці - геніальна ідея. Холодильник стане чистіше, і нічого не загубиться в його глибинах.



pic

Як визначити, які речі терміново потрібно витягти з твого гардероба? Просто вішай той одяг, який недавно носив, розгортаючи носик вішалки в одну і ту ж сторону. Решта предмети одягу не користуються популярністю у тебе, а це значить, що прийшов час звільнити місце в шафі.



pic

Гумки для волосся більше не будуть безнадійно втрачені. Одягни їх на пляшку, і вони завжди будуть знати своє місце.



pic