Враженнями від подорожі поділилася з сайтом ((http://rivne1.tv/)(Rivne1.tv)) переможець фотоконкурсу "Наша історія знайомства" Ірина Петрик.

- Величезне спасибі всім, хто проводив дану акцію і всім тим, хто голосував за нашу таку незвичну і таку просту історію. Дякуючи всім Вам ми мали 3 дні незабутніх вражень, які допомогли нам забути про те, що в родині неприємності... Що десь там далеко є рідні люди, з думкою про яких ми лягаємо спати і прокидаємося, працюємо, плачемо і радіємо", - розповідає Ірина. - Ми мали можливість 3 дні ПРОСТО насолоджуватися спілкуванням один з одним і іншими цікавими людьми. Нам доля послала просто ЧУДОВУ погоду і, дякуючи цьому факту, відпочинок здавався майже літнім і таким теплим та яскравим. Барви мальовничого Закарпаття і аромати Львову надовго залишили в наших серцях та душах іскорки позитиву і веселощів.

- Інколи пам'ять дає сили і змогу для того, щоб пережити негаразди, після цієї поїздки ми з Сергієм знаємо на сто відсотків, що ці враження будуть довго зігрівати нас своїм теплом та емоційним зарядом. Для всіх хочемо сказати: "Ми щиро вдячні всім, хто надав нам можливість мати такий незабутній подарунок, - додає Ірина.

Декілька фото-замальовок про те, як все відбувалося.

pic

pic

pic