Працівники ДАі наздоганяли п’яного водія. Той втікав, створював аварійні ситуації на дорозі, у результаті ще й протаранив патрульне авто. Коли вийшов із свого легковика, друзів на допомогу не звав. Але й сам за словом у кишеню не ліз. Тикав дулі і ображав даішників. За таку поведінку тепер став фігурантом кримінального провадження.

У місті Березне їхав ВАЗ із спущеним колесом. Це викликало підозру у вартових. Вирішили зупинити легковик. Але тиснути на гальма водій не поспішав. Навпаки – сильніше почав чавити на газ. У місті почалась погоня. Авто втікача заблокували. У результаті водій ВАЗу протаранив легковик ДАІ. Після цього кермувальник «копійки» нарешті зупинився і вийшов з авто. Відверто ніби не розумів, чому його зупиняли.

Не озброєним оком стало помітно, що водій нетверезий. Це підтвердили і медики. Людині 56 років. Він місцевий мешканець. Будь яких документів на право керування автомобілем у нього не було. Але це не заважало березнівчанину використовувати «міцні» слівця і ображати даішників.

Хто є хто – тепер вирішить суд. За фактом опору працівникам міліції відкрите кримінальне провадження. Водію може загрожувати обмеження волі до трьох років.