В області триває щорічний огляд – конкурс на кращу учнівську оселю професійно – технічних навчальних закладів. Його організатори – управління освіти і науки Рівненської ОДА та навчально - методичний центр професійно – технічної освіти в області. Визначають краще місце проживання учнів ПТНЗ вже вшосте.

Упродовж тижня освітяни, які входять до складу журі, побували у десяти гуртожитках ПТНЗ. В першу чергу звертали особливу увагу на житлово – побутові умови, в яких проживають учні - стан їхніх кімнат, кімнат для занять, бібліотек, пралень, душових, стан освітлення, наявність гарячої води, дотримання температурного режиму, забезпечення учнів пільгових категорій проживання у гуртожитку. За їх словами, зазначені умови у гуртожитках області дотримані скрізь.



pic

Оглянути члени журі повинні ще дев’ять приміщень. Результати конкурсу будуть відомі у листопаді. Гуртожитки, які здобудуть перші три місця в обласному конкурсі отримають цінні подарунки на потреби учнівської оселі. Минулого року кращим став гуртожиток Здолбунівського ВПУ залізничного транспорту.



pic

Про це повідомили із управління освіти і науки Людмила Деркач.