Весільний торт іноді грає навіть важливішу роль на твоєму торжестві, ніж все меню разом узяте: ми допоможемо тобі зорієнтуватися у різноманітті тенденцій.

1. «Морський» торт – варіант для пар, які влаштовують весілля на узбережжі або просто є шанувальниками морських мотивів. В таких тортах, як правило, кондитери роблять ставку на ванільні коржі, легку білкову начинку і сезонні ягоди. Нижній ярус – «хвилі» – декорують блакитним маслянним кремом, а верхній – «пісок» – залишають без покриття.



pic

2. Хоча гламурні «золотий» і «срібний» торти не можна назвати дешевими, вони зустрічаються на весіллях все частіше – начинка в них може бути практично будь-який, а декор виконується з тонких листів харчового золота і срібла.



pic

3. Яскравий шоколадний торт, декорований червоними трояндами – знахідка для невеликого весілля в колі найближчих.



pic

4. Квадратний чорно-білий тортик в стилі «модерн» напевно сподобається твоєму нареченому і гостям. Силуети молодят зараз куди більш популярні, ніж фігурки нареченого і нареченої. Він оформлений щільною білою мастикою і може бути практично будь-якої форми – овальної, круглої або прямокутної.



pic

5. Життєрадісний рожевий торт з різнокольоровими «бульбашками» – повна протилежність попередньому варіанту. Він привертає до себе увагу, чудово виходить на фото і служить справжньою окрасою весільного торжества.



pic