Спорудження житлового комплексу «Ріверсайд» на вул. Кіквідзе, 66 у Рівному триває, незважаючи на заборону суду та міліції.

Житловий комплекс «Ріверсайд» два дні поспіль ігнорує рішення суду про заборону будівництва.

Ще у вівторок, 21 жовтня, на місце будівництва приїхали представники рівненської прокуратури та міліції, аби вручити представникам забудовника рішення суду.

Правоохоронці опитали людей на будівництві, опломбували техніку й електрощитову та поїхали. Але забудовникам, вочевидь, було байдуже як до рішення суду, так і до присутності пломб на щитовій.

Не минуло й трьох годин після від’їзду міліції, як будівництво продовжили.

Про те, що крани знову працюють дізнався в.о. прокурора м. Рівного Андрій Максимчук, який разом з міліцією знову приїхав на будівництва.

Правоохоронці виявили, що пломби зірвані, електрика через щиток знову підключена й будівельна техніка працює далі. Дехто з будівельників не припиняв роботу навіть у присутності міліції.

Також міліція виявила, що електрокабель прокладений територією будівництва з порушенням всіх норм безпеки.



pic

Зрештою будівництво таки зупинили, правоохоронці поновили пломби, опитали працівників, а декого навіть забрали у відділок для встановлення особи.

За словами прокурора, на місці мала залишитись міліцейська охорона, що мала б стежити щоб будівельники не проводили протиправно робіт, але, за свідченням очевидців, ніякої міліцейської охорони на об’єкті не було.

А зранку, 22 жовтня, «Ріверсайд», «наплювавши» на всі заборони, продовжив будуватись.

Історія вівторка повторилася – на будівництво приїхав прокурор та міліція, техніку опломбували й будівництво зупинили.



pic

Нагадаємо, що територія за адресою вул. Кіквідзе, 66 виділялася для обслуговування «Хлібпрому» й згідно цільового призначення не передбачає житлової забудови.

*Будка на фото - це електропідстанція, яку незаконно використовують для подачі електрики на будівництво



pic