Восени дні стають довше, температура падає і після літнього відпочинку ми раптом звертаємо увагу на те, що сонячних променів вже не так багато, а вітер висушив нашу шкіру. Вона починає лущитися, червоніти. Як доглядати за шкірою обличчя восени підкажуть наступні кілька порад.

Умиваючись вранці використати кип'ячену або мінеральну воду.

У очищену воду можна додати трохи солі, на склянку одну чайну ложку. Лосьйон для сухої шкіри ідеально підійде якщо на шкірі є роздратування і мікро-запалення. У лосьйон можна додати трохи меду.

Пом'якшити шкіру допоможе поживна маска з червоної горобини або морквини. Для її приготування горобиновий або морквяний сік(1 чайна ложка) змішують із столовою ложкою розтопленого маргарину. Маску наносять на обличчя на п'ятнадцять хвилин.

Якщо шкіра так висохла, що лущитися, найбільш ефективні маски з додаванням олії. Застосування таких масок вимагає часу і стану розслаблення. Зате результат можна побачити відразу і він приємно здивує.

На шар вати один сантиметр завтовшки наноситися тепла рослинна олія. Можна додати квітки ромашки, мед, горобиновий сік.

Маска накладається на обличчя олією вниз. Для збереження тепла можна ще накрити обличчя рушником. Потім лягти і розслабитися на 20 хвилин. Змивати маску треба теплою, а потім холодною водою.