Рівненщина готова до включення тепла. Вже запущено до опалення 17 відсотків шкіл, 31 відсоток дошкільних закладів, 22 відсотки медзакладів. А вже до п’ятниці усі об’єкти соціальної сфери області будуть з теплом. Про це доповів голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок на селекторній нараді з регіонами щодо початку опалювального сезону під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

За словами голови ОДА, в усіх райдержадміністраціях Рівне нщини прийняті розпорядження щодо початку опалювального сезону.

- Разом з тим, проводиться робота щодо включення житлового сектору Рівне нщини. До суботи близько 100 відсотків будинків будуть з теплом, - зазначив Сергій Рибачок.

Під час селекторної наради Прем’єр-міністр України наголосив на необхідності приділити особливу увагу підключенню опалення в лікарнях, дитячих садках та школах.

Також Арсеній Яценюк доручив щотижня проводити селекторні наради з керівниками ОДА для оперативного інформування, «як відбувається робота по забезпеченню теплом і світлом та розрахунками за світло і тепло».