Коли ваша дитина стала досить дорослою, щоб свідомо святкувати свій День народження, влаштуйте йому незабутнє свято! Вам знадобитися невелика кількість часу на підготовку і багато фантазії, щоб ваш іменинник заснув щасливим.

1 крок

Сюрпризом повинен бути не тільки кіндер. Підготуйте сюрприз до дня народження. Їх діти люблять не менше самих подарунків, але ефект загадки дозволить вам посилити одержане дитиною задоволення. В якості рекомендацій можна запропонувати: не вручати подарунок відразу. Сховайте його і запропонуйте дитині поетапну гру, в якій він добереться до заповітної мети. Це можуть бути всілякі загадки, ребуси, кросворди. Можливо ви влаштуєте лабіринт, через який необхідно пролізти іменинникові.

2 крок

Подарунків багато не буває. Добре, коли дитина отримує подарунки протягом усього дня. Тому подбайте не лише про основний подарунок, але і про дрібниці, які несподівано можна підносити дитині на День народження.

3 крок

Завчасно вирішіть, де ви збираєтеся святкувати День народження. Удома, в розважальному центрі, на природі? Заздалегідь визначтеся з кількістю гостей. Нудно, якщо весь день дитина проведе серед дорослих. Подбайте про те, щоб йому було з ким пограти. Гірше немає тієї ситуації, коли ви пообіцяли про щось дитині і не виконали. Утримуйтеся від обіцянок або виконуйте їх.

4 крок

Обов'язково прикрасьте квартиру, щоб відчуття свята було з самого ранку. Не поскупіться на покупку повітряних кульок і невеликих подаруночків для маленьких гостей. Придумайте конкурси і завдання для всіх гостей. Добре, коли якийсь час діти і дорослі веселяться разом, а потім розходяться по різних приміщеннях.

5 крок

Тати! Даруйте вашим маленьким донечкам квіти. Так ви допоможете вирости їм з відчуттям своєї жіночності.