Патріотичними барвами нині забарвлюється все навколо. Державні прапори з'являються на будівлях офісів, домівок. Патріотичних кольорів своїм відділенням додав і ПриватБанк, відтепер державний Прапор України прикрашає кожне його відділення.

У найбільш барвисту пору року ПриватБанк додав патріотичних кольорів і своїм відділенням. Відтепер державний Прапор України прикрашає кожне відділення ПриватБанку. Рішення про наявність цього державного атрибуту на кожному відділенні було підтримане колективом одностайно. В ПриватБанку сподіваються, що інші комерційні та державні установи підтримують цю ініціативу та прикрасять свої офіси та будівлі державною символікою. Це вже не перше “синьо-жовте” рішення в роботі банку.

Нещодавно ПриватБанк почав випуск пластикових карток з патріотичним дизайном. Оформити таку картку може будь-який громадянин України. Також клієнти, у яких вже є карта «Універсальна» або «Універсальна Голд», можуть поміняти їх на карти з патріотичним дизайном зі збереженням усіх умов і тарифів. В установі готові констатувати - відтепер корпоративними кольорами ПриватБанку, на рівні з зеленим, стали і жовтий з синім.