У Рівному люди вже понад місяць змушені з ночі готувати їсти та збиратись на роботу. Усе через масштабну заміну електроопор та ліній електропередач. Кажуть, попереджень про те, що світло при цьому вимикатимуть з досвіта не було. Та й тривати мали роботи кілька тижнів, але тривають і досі. Сюжет про це далі.

З середини вересня мешканці вулиці Межова та провулку Райдужний живуть при свічках. у їхньому районі енергетики проводять масштабну реконструкцію своїх ліній. Люди розуміють - оновлювати лінії потрібно, але бідкаються, що змушені обходитись без світла з семи, а то і шести ранку.

Люди шукали інформацію про відключення на сайті Рівне обленерго, але кажуть, не знайшли. Тому дзвонили на підприємство. Там спершу людей запевнили, що терпіти незручності лишилось кілька днів.

І хоч електропостачання вимикають ще до сьомої, до роботи підрядники, які і проводять заміну опор та ліній приступають пізніше, бідкаються люди.

Нам вдалося у п'ятницю знайти робітників підрядної фірми на вулиці Лесі Українки. Вони пообіцяли завершити там роботи до кінця дня. Але на календарі вже 21 жовтня, вівторок. Люди кажуть - знову з самого ранку без світла. В Рівне обленерго пояснюють - підрядники виконають всі роботи до кінця місяця. А раннє відключення споживачів просто необхідне, того вимагає процес і світловий день.

Люди кажуть, готові потерпіти, але вимагають уваги до їхній зауважень та поваги як до споживачів. Бо крім відмовок, пояснюють нічого не почули. Правда, тепер електроенергію у їх будинках вимикають не з 6-50 а з 8 ранку.