А все через будівництво. Люди проти аби біля їхньої багатоповерхівки велися будівельні роботи. Забудовник на цьому наполягає. Протистояння вилилось у бійку із слізогінним газом. На місце приїхали правоохоронці і міський голова.

Події розвивались неподалік залізничного вокзалу. Жителі вулиці Кіквідзе на кілька годин перекрили вулицю. Таким чином протестують проти будівництва під вікнами своїх будинків. Історія бере початок ще з 2006 року. Забудовник мав зробити реконструкцію кіоску. Натомість поставив паркан і почалося масштабне будівництво. Але місцеві мешканці тоді все повалили. Нещодавно роботи відновились.

Забудовник привіз з собою підмогу. Кілька спортивних чоловіків надавали людям стусанів. Застосували слізогінний газ. Конфлікт перетворився у масову бійку. На вулиці повиходили біля сотні людей, приїхав міський голова та правоохоронці. Кілька годин не можна було вгамувати розлючений натовп і досягти консенсусу. Міліціонери відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного захоплення земельної ділянки. Змусили забудовника поки не проводити жодних робіт.