Хлопчик народився з хронічною нирковою недостатність і є інвалідом з дитинства. У нього вроджена вада сечовивідної системи. Родині потрібно зібрти 60 тисяч доларів, щоб врятувати життя дитини. Про це повідомляє ((http://www.ogo.ua/articles/view/2014-10-07/55537.html)("ОГО")).

Звернення мами Івана, Оксани Володимирівни:

Дорогі друзі!

Я, мама, хворої дитини Євчук Івана, звертаюсь до Вас по допомогу для сина, який потребує пересадки нирки та постійного лікування.

Мій синуля народився з хронічною нирковою недостатністю і є інвалідом з дитинства. У нього вроджена вада сечовивідної системи ХНН термінального ступеню, ХХН 5 ст., двобічний мегауретерогідронефроз, пієлонефрит, цистит, вторинна метаболічна кардіомеопатія, лівобічна пахова кила, лівобічний крипторхізм.

Іван знаходиться під постійним спостереженням в Київських інститутах урології, нефрології та ендокринології. Знаходиться на «Д» обліку в РОДЛ.

В 3-х місячному віці проводилась операція по січенню клапана задньої уретри в інституті урології в м. Києві.

Щоденно приймаємо багато ліків та сорбентів. Кожного вечора колемо гормон росту, щоб підрости для пересадки дорослої нирки. Зараз у 9 років Іванко важить 18 кг і має ріст 111 см. А так розвивається синочок, як звичайні дітки: веселий, кмітливий дуже активний і життєрадісний. Непогано навчається за індивідуальною програмою навчання. Перейшов до 3-го класу. Інколи відвідує школу та дуже перевтомлюється.

За останній рік дуже погіршилися аналізи, креатинін за рік зріс з 200 до 391. Тому скоро потрібен буде гемодіаліз, а його в Рівному немає. Тому найближчим часом потрібна трансплантація нирки. Через 2-3 тижні їдемо на консультацію до Києва в інститут ім. Шалімова.

Ми дуже сильно потребуємо Вашої допомоги! Наперед дякуємо з надією на Бога і Вашу допомогу! З повагою Євчук Оксана Володимирівна, мама Івана Євчука.

Контактні дані: 0362 208681, 0964844623, 0666610268

pic