17 жовтня, близько 20-ї години, в селі Сошники, що у Володимирецькому районі, сталася дорожньо-транспортна пригода. Невстановлений водій автомобіля «FORD SIERRA», здійснивши наїзд на пішохода, зник з місця пригоди у невідомому напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 31-річний місцевий житель отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги був госпіталізований у травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

Як повідомляють у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області, на розшук автомобіля, який скоїв ДТП, було орієнтовано всіх працівників ВДАІ з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району, а також наряди Державтоінспекції сусідніх районів області, які у цей час несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху.

− Під час проведення оперативно-розшукових заходів нам вдалося з’ясувати ймовірне місцезнаходження водія, який підозрюється у скоєнні наїзду на пішохода. Вранці наступного дня, інспектори ДАІ розшукали вищевказаний транспортний засіб. Легковик стояв у дворі одного з житлових будинків в селі Вирка, Сарненського району. Транспортний засіб мав механічні пошкодження, характерні для ДТП, − розповідає начальник ВДАІ з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району Андрій Катеринич.

Також встановлено і водія, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні даної автопригоди, це 24-річний житель Сарненського району.

Водія та автомобіль працівниками Державтоінспекції було доставлено в Кузнецовський МВ УМВС.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведеться слідство.