В розпорядженні ((http://www.ubergizmo.com/)(мережевих джерел)) виявилися зображення смартфона Motorola Droid Turbo, анонс якого очікується в кінці жовтня.

Судячи з прес-рендеру, апарат буде пропонуватися у двох варіантах колірного оформлення - чорному і червоному. Причому для них передбачена різна текстура задньої частини корпуса.

pic

В основу апарату, за наявними даними, ляже чотириядерний процесор Qualcomm Snapdragon 805, що працює на тактовій частоті до 2,65 ГГц, а обробкою графіки зайнятий інтегрований контролер Adreno 420. Виріб забезпечує можливість роботи з контентом в форматі Ultra HD (4K). Обсяг оперативної пам'яті складе 3 ГБ.

Motorola Droid Turbo отримає 5,2-дюймовий сенсорний дисплей формату QHD (2560 × 1440 пікселів). Згадується також і камера з 21-мегапіксельною матрицею, подвійним світлодіодним спалахом і функцією запису відеороликів з роздільною здатністю 3840 × 2160 пікселів.

pic

Об'єм вбудованої флеш-пам'яті складе 32 ГБ. Живлення забезпечить акумуляторна батарея ємністю 3900 мА · год. На момент виходу на смартфоні буде використовуватися операційна система Android 4.4.4 KitKat.

Джерело: Ubergizmo