Оновлений Opel Corsa 2015 модельного року, який дебютував на Паризькому автосалоні на початку жовтня, обзавівся пакетом OPC Line. Розроблений Opel Performance Centre набір зовнішніх і внутрішніх доповнень не торкнувся механічної частини компактного “хетча”, але надав йому більш агресивний і спортивний вигляд. А ось "справжнього" Corsa OPC з 200-сильним мотором доведеться почекати до середини наступного року.

Офіційні фотографії дозволяють помилуватися з усіх боків стильним обвісом, що складається з переднього спойлера з виступаючою "губою", широких бічних “спідниць” і заднього спойлера. Окрема опція - інтер'єр OPC Line зі спортивним кермом, легкосплавними педалями, шкіряною накладкою на важіль КПП і контрастними вставками в тон кузова.

pic Новий Corsa доступний в Європі з набором економічних 3-ьох і 4-циліндрових двигунів з турбіною і без неї, розвиваючих від 70 до 115 к. с. (бензин) і від 75 до 95 к. с. (дизель).

pic 200-сильний Corsa OPC з доопрацьованій підвіскою і максималкою в районі 220 км /год, як очікується, буде представлений у березні в Женеві, щоб поступити в продаж влітку 2015-го.

pic