((http://rivne1.tv/news/39016)(Гість програми "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ" - Віктор Кривун [+ФОТО з особистого архіву]))

Він народився морозного 21-го грудня у 1962 році у Рівному. З дитинства був моторним, жвавим хлопчиком. Його непосидючість почала проявлялася ще у школі, коли навчався в рівненській п’ятій.

У 1982 – йде на службу до лав Радянської армії. По поверненні – працює на Рівне нському домобудівному комбінаті на посаді електрозварювальника. Працювати почав раніше, ніж здобувати вищу освіту. Каже: треба було заробити на навчання власних коштів, а не надітися на батьків.

Працюючи на комбінаті протягом десяти років теж одразу показав свій характер. Вже за тих часів намагався протистояти системі, виступав проти керівництва, яке порушувало закон, та колективу, яке таке керівництво підтримувало.

Доки працював – встиг отримати диплом Київського політехнічного інституту.

З комбінату пішов на зламі існування Радянського Союзу – у 1991 році.

Нині займається підприємницькою діяльністю. Один з засновників мережі «Соціальний магазин».

У політиці Віктор Кривун порівняно нещодавно. У 2010 році обраний по багатомандатному виборчому округу від Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» до Рівне нської облради.

Однак, у березні цього року – після Революції Гідності – після багатьох скандалів та внутрішніх чвар всередині «Свободи» - Віктор Кривун оголошує про вихід з фракції.

Віктор Кривун розлучений. Має двох діток: доньку-школярку та безстрашного сина, який нині служить у добровольчому батальйоні на сході України. До речі, саме з сином Михайлом Віктор Григорович перебував весь час і на Майдані у столиці. Обоє тоді , в сутичках з беркутівцями, отримали поранення.

Віктор дуже любить готувати. Живе у власному будинку в Рівному. Назбирав колекцію старовинних вишитих українських рушників.