Компанія Uber Entertainment запустила на Kickstarter кампанію в надії зібрати кошти на розробку проекту Human Resources, в якому гравцям належить битися за одну з фракцій монстрів, збирати людей, як урожай, а також боротися за зруйновані останки планети Земля.

В Human Resources сюжет грунтується на двох протилежних один одному фракціях: гігантських комахоподібних роботів і Древніх (Ancient Ones), що представляють собою дивних і страхітливих чудовиськ. І в якості ресурсів обом фракціям потрібні не так копалини, і не мінерали і не золото, а люди.

pic

Само собою, обидва супротивники володіють різними здібностями: роботи випускають смертельні промені, а Древні надають перевагу ближньому бою і використанню заклинань.

pic

Розробники обіцяють, що гравці зможуть взяти на себе управління армією з сотень юнітів, а битися вони будуть на місцевості, яку можна повністю зруйнувати. До речі, як видно з трейлера, хмарочос дуже зручно розбивати об голову противника, наприклад. Що стосується графіки, то візуально Human Resources нагадує якийсь комікс. Отримати перше уявлення про гру можна, подивившись ролик.

Реліз гри на ПК запланований на лютий 2016 року. До слова, в залежності від того, скільки коштів вдасться зібрати, в Human Resources може з'явитися ще одна фракція.