На корпоративному вечорі Volkswagen Group в Парижі відбувся дебют концепту Audi TT Sportback.

Новинка сразу ж видає свою приналежність до сімейства TT характерним "горбатим" силуетом і оформленням передка, але при цьому відрізняється комфортом і місткістю чотирьохдверного седана.

pic

Sportback має 4,47 метра в довжину при 1,89 метра ширини і 1,38 м висоти. У порівнянні з купе довжина його колісної бази збільшилася на 12 сантиметрів, що дає відмінний простір пасажирам двох задніх крісел, розділених невеликою центральною консоллю.

pic

Інтер'єр в цілому повторює нове 2015 TT Coupe, але звертає на себе увагу елегантною обробкою з тонованого алюмінію і чорного лаку.

pic

При погляді спереду концепт виділяється передніми фарами з новітньою системою лазерів, новим бампером і елегантною фальшрадіаторною решіткою з дрібними осередками сітки. Спортивний силует підкреслюється 21-дюймовими дисками, а завершують вигляд подвійні вихлопні патрубки.

pic

Audi оснастила TT Sportback 2,0-літровою бензиновою "четвіркою", розвиваючою розкішні 400 л. с. і 450 Нм, що дозволяє повнопривідному фастбеку розганятися до 100 км / год всього за 3,9 секунди.