До Координаційного центру підтримки вояків АТО з Дубенщини звернулась наша землячка Наталія Попова та запропонувала свою допомогу. А вже за декілька днів, 30 вересня, благодійниця привезла 50 бушлатів та 50 комплектів термобілизни.

Наталія Вікторівна народилась та виросла в Підлужжі, зараз разом з чоловіком проживає в Новій Зеландії. Дізнавшись, що в Україні почалась війна, жінка одразу вирішила допомогти і як тільки приїхала у відпустку до рідних, одразу ж закупила та передала Координаційному центру підтримки вояків АТО з Дубенщини такі необхідні для солдатів бушлати та термобілизну.

Вже наступного дня 13 бушлатів та 13 комплектів термобілизни Координаційний центр підтримки вояків АТО з Дубенщини через волонтерів передав солдатам з Дубещини, які проходять військову підготовку в Старичах та найближчим часом поїдуть захищати територіальну цілісність України в гарячі точки.

До координаційного центру звертаються солдати або їхні родичі, яким ми передаємо ці бушлати та термобілизну, а також інші речі, які є в наявності.

На передову необхідні воякам речі ми передаємо поштою або через волонтерів.