Так, жителі десятиповерхового будинку на вул. Коновальця, 14 змушені щодня діставатись квартир пішки. І так вже другий місяць. У ЖКП розводять руками, мовляв - це не їх клопіт, уся затримка за обслуговуючим підприємством. Там же пояснюють - ліфт реально відремонтувати за тиждень. Втім, люди змушені чекати місяцями, поки спеціалісти долають дев'ять кругів пекла в управлінні ЖКГ. Скільки часу та терпіння треба, аби ліфт таки запрацював дивіться у наступному сюжеті.

Ліфт у 4 під'їзді цієї 10-поверхівки на вулиці Коновальця 14 у Рівному зупинився ще в середині серпня. Відтоді мешканці будинку змушені пішки діставатись помешкання. На верхніх поверхах, кажуть, живуть і сім'ї з маленькими дітками і люди з обмеженими можливостями. Останні навіть змушені були виїхати з житла, поки ліфт не працює.

Наталія Холод живе на 10 поверсі. Вона тричі на день змушена пішки долати чималу відстань. Мало того що сама втомлюється, жінка має двох маленьких діток.

Ходять вверх-вниз тут з 18 серпня. Люди кажуть, ліфт працював, але одного дня його забрали на ремонт. У ЖКП "Перспективне" сказали - на капітальний, бо згорів двигун. Відповідальність Жеку закінчується на складанні дефектного акту, далі вже займається усім управління ЖКГ, яке і платить гроші.

Люди цікавились, чому так довго не приступають до ремонту вертикального транспорту. Але відповіді ніде не отримали.

В обслуговуючому підприємстві кажуть, могли б взятися за ремонт раніше. Увесь час, відколи стоїть ліфт готували документацію. Договір з управлінням ЖКГ уклали тільки 4 дні тому.

За період, відколи зупинили ліфт, в ЖЕКу пообіцяли зробити перерахунок. Людит ж написали листа на міського голову. депутати ж їм порадили йти на прийом до керманича міста, аби таки добитись пришвидшення ремонту ліфта. Люди обурені - платять справно, так само швидко хочуть бачити і результат.

В арм-еко зазначають - ліфта можуть не запусти і після ремонту - не мають права.

Відтак, людям все ж варто запастись терпінням, адже йде похолодання, чиновники часто йдуть на лікарняний. Тож чекати, поки комісія збереться у повному складі можна місяць. а то й два. Ліфтів же, які чекають таких висновків спеціалістів у Рівному не один десяток.