Будівельники Рівненщини скинулися на теплий одяг військовим. Бушлати, каремати, теплі шкарпетки та шапки благодійники закупили на увесь особовий склад батальйону "Горинь". Вже сьогодні допомога надійде до своїх адресатів. Як відправляли допомогу - бачили наші журналісти.

Осінь набирає обертів, з кожним днем на вулиці стає холодніше. Тож найнеобхіднішим для наших військових нині є теплий одяг. Відтак, обласні чиновники організували збір коштів. Відгукнулись представники місцевої будівельної галузі.

Бушлати, каремати, теплі шкарпетки, рукавиці та шапки придбали для усього особового складу батальйону "Горинь". Загалом, на придбання амуніції витратили 200 тисяч гривень. З харчуванням у бійців на Сході проблем немає, - говорить комбат Олександр Цись. Були випадки, навіть, коли військові передавали продукти харчування у дитячі будинки та будинки престарілих. Основною проблемою батальйону є те, що його забезпечили не штатними автомобілями, а шкільними автобусами.

Тим часом, будівельники вже передали батальйону мікроавтобус і позашляховик. Нині готуються надати ще один позашляховик. Обласні ж чиновники планують закупити бійцям ще й зимове взуття військового зразка.