З чоловіка зняли всі обвинувачення. Нагадаємо, посадовцю загрожувало до 15 років у в’язниці за зґвалтування та розбещення двох неповнолітніх. Одна з них є онукою його колишньої дружини. Але ці звинувачення не знайшли свого підтвердження і тепер чоловік на волі.

У вересні минулого року 44-річного голову Жадківської сільської ради, що на Кореччині, звинуватили у зґвалтуванні 12-річної дівчинки. Вона є онукою його другої дружини. Остання й написала заяву у міліцію. Повідомила, що її обранець протягом тривалого часу глумився над дівчинкою. Адже люди проживали в одному будинку. Мовляв, коли жінка засинала, чоловік йшов у кімнату до школярки.

Крім цього чоловіку інкримінували розбещення ще однієї 15-річної дівчинки. Зважаючи на ці факти сільського голову відразу взяли під варту.

Втім у селі дані звинувачення люди називали брехнею. Пояснювали, що таким чином дружина мстить чоловіку, адже той її покинув.

Заявниця подію ніяк не коментувала, відмовлялась від спілкування і з журналістами.

Селяни взимку пікетували райвідділ міліції, вимагали аби посадовця випустили із СІЗО.

Чоловіка таки випустили з під варти у березні місяці. А у липні Гощанський районний суд зняв з нього усі обвинувачення. Розповіла Ангеліна Міліщук і про колишню дружину посадовця. Мовляв, після скоєного ніхто у селі з нею не спілкується і вона збирається продавати будинок.

Сільський голова вже приступив до роботи. Втім пережиті події дуже вплинули на його здоров’я.

По даній справі ще має відбутися апеляційний суд. Прокурор вимагає перегляду. Але родичі посадовця впевнені, що засудити чоловіка нікому вже не вдасться бо всі проведені експертизи засвідчили його невинуватість. Тепер вже потерпіла сторона вимагатиме аби їм компенсували моральні збитки за наклеп і проведені місяці у СІЗО.