Глядачі вперше побачили "Кармен.TV" у виконанні Київ модерн-балету Раду Поклітару. Найбільше порадували глядачів двоє солістів балету - Дмитро Кондратюк та Андрій Чаплик, адже вони рівняни, та ще й випускники Школи сучасної хореографії ПДМ. Тому естетичний вечір, набув ще й дружньої зустрічі з улюбленими виконавцями. Чого очікували глядачі від модерн-балету та вистави "Кармен.TV"- далі у сюжеті.

У залі ніде яблуку впасти. Виступу модерн-балету Раду Поклітару рівняни чекали вже давно, на це у кожного свої причини і сподівання.

Неабиякий інтерес до балету та виконавців у професійних хореографів. Адже на сцені виступають рівняни, вихованці Палацу дітей та молоді.

Та найбільше пишаються артистами педагоги та керівник школи сучасної хореографії. Адже свої перші кроки на сцені Дмитро Кондратюк та Адрій Чаплик, робили саме у Рівному.

Андрій Чаплик у балеті з'явився відносно нещодавно. Раду Поклітару до нього ще придивляється, але вже впевнений він актор. Натомість Дмитро Кондратюк у балеті з перших днів, і роль Хозе виконував завжди.

Після перегляду двохгодинного балету глядачі впевненні - рівнянам є ким пишатися, і зичать землякам підкорити ще не одну світову сцену.