Кілька днів тому в багатьох авторитетних виданнях з'явилася інформація про те, що новий кросовер Citroen під преміальним брендом DS, швидше за все, з'явиться на автомобільному ринку через три роки. Це буде серійна модель з таким же шильдиком. Головними суперниками кросовера на європейському автомобільному ринку стануть Volvo XC60 і Audi Q5.

Передбачається, що новинка буде представлена під ім'ям DS 8WR. Автомобіль створять на базі сучасної платформи EMP2, яка зараз використовується компанією при виготовленні новітніх версій Peugeot 308 і Citroen C4 Picasso. Також дуже цікавий і той факт, що по габаритній довжині новенький французький преміум-кросовер перевершить модель Audi Q5.

pic

Також стало відомо, що основу гами силових агрегатів майбутнього автомобіля складуть різні варіації абсолютно нових гібридних силових установок. Зокрема, будуть використані бензинові і дизельні двигуни. Для покупців, які є прихильниками класичних двигунів, талановиті французькі інженери зможуть запропонувати нову модифікацію DS 8WR з 2-літровим мотором. А от у списку доступних трансмісій з'явиться восьмидіапазонний «автомат». Спочатку концерн планував продавати дану модель тільки в Китаї, однак PSA Peugeot Citroen вирішило представити його в Європі.