((http://rivne1.tv/news/38814)(Гість програми "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ" - Юрій Вознюк [+ФОТО з особистого архіву]))

Він народився у Луцьку 34 роки тому. Всередині морозної зими - 31 січня. За три роки по народженню переїхав з батьками до Рівного, де вже навчався, здобував вищу освіту, влаштовувався на першу роботу. Ще зі шкільних років – він навчався в рівненській ЗОШ №1 – всерйоз та надовго захопився спортом.

Особливе місце в його юнацькому житті посідала легка атлетика – метання молота. Він - кандидат у майстри спорту.

У свої 16 він навіть не думав, що життя складеться саме так. Активіст, спортсмен, розумник готувався до вступу у медичний інститут, мріяв про те, як рятуватиме людей та гордо одягатиме білий халат. Хто б міг подумати, що ці бажання так і залишаться нездійсненними. А на заваді стане... спорт.

Коли вступив до Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені Степана Дем’янчука у 97-мому, почав грати за збірну вишу в баскетбол. Та під час чергових змагань отримав серйозну травму коліна. Лікарі сказали: обирай — нормальне життя чи метання молота. Так і закінчилася його спортивна кар’єра.

Втім, нині чоловік не шкодує, що так склалося. Доля зробила йому інший подарунок – нині він успішний бізнесмен, відповідальний політик та щасливий батько трьох дітей.


Tet_8_140925 rivne1

Ще під час навчання у вузі Юрій Вознюк пішов працювати на фірму «Екорембуд» бухгалтером-економістом, згодом - зайняв посаду фінансового директора. «Екорембуд» успішно займається будівельно-монтажними роботами на промислових об’єктах.

Юрій Вознюк продовжує вчитися – працює над дисертацією «Фінансування інвестиційної діяльності підприємств нафтогазової промисловості», аспірант Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана.

Свої економічні знання Юрій Вознюк зараз використовує і на результативний розвиток своєї країни. Ще за часів депутатства у Рівне раді очолював комісію з питань економіки, підприємництва та залучення інвестицій . Нині ж – як народний депутат - працює у комітеті з питань податкової та митної політики ВРУ.

До Верховної Ради Юрій Вознюк потрапив у 2012 році . Балотувався по одномандатному виборчому округу № 153. До слова, за нього проголосували майже половина виборців округу. Окрім політичної діяльності у Юрія Вознюка є й ще одна нелегка та кропітка робота – виховання трьох дітей. У нього підростають донечка та двоє синів. Запевняє: кожну вільну хвилину готовий присвячувати тільки їм.

Любить веселі дружні компанії, цінить людей з хорошим почуттям гумору. Обожнює релаксувати на природі. «Поліські ліси, озера, рибалка, гриби — для мене немає кращого відпочинку» - констатує Юрій Вознюк.