На краудфандінговому сервісі Indiegogo відбувається збір коштів на виробництво "розумної" сковороди. Дана сковорода має три вбудованих датчика, які контролюють вагу інгредієнтів, температуру і вологість. Дана інформація в режимі реального часу передається через Bluetooth на ваш мобільний пристрій і відображається в спеціальній програмі-компаньйоні.

Остання може функціонувати в двох режимах. В першому режимі ви вибираєте з каталогу потрібний рецепт і далі виконуєте інструкції з приготування. В ході готування вам будуть демонструватися інструкції по необхідній кількості інгредієнтів, регулюванню температури і часу створення страви.

У другому режимі на телефон буде передаватися інформація з датчиків в сковороді, що полегшить процес готування в тому випадку, якщо потрібного вам рецепта немає в каталозі програми.

pic

Якщо розробникам вдасться зібрати необхідні кошти, то поставки "розумної" сковороди почнуться в жовтні наступного року. Вартість Smartypan починається від $ 169. Відвідайте офіційну сторінку проекту, щоб дізнатися більше інформації про новинку.

Джерело: UberGizmo