Театральний сезон іще не розпочався, а рівненські актори вже хваляться своїми досягненнями. У перерві між сезонами, творча група театру демонструє свої уміння на театральних фестивалях. Як приймали наших на чужих сценаах- далі у сюжеті.

У перерві між театральними сезонами актори Рівне нського драмтеатру не сидять без діла. Вони - активні учасники фестивального життя мистецької України. Так, виставу "Дикун" презентували на Міжнародному театральному фестивалі "Коломийські представлення 2014". І хоч нагород на фестивалі не роздавали, втім враження від рівненських акторів у театральних критиків лише найкращі.

Черговий раз вразили глядачів, журі та критиків рівненські актори і на міжнародному фестивалі у Бресті "Біла вежа - 2014". У 2012 році вони підкорили усіх виставою "Калігула". Нині ж презентували драму "Останній строк", яка підкорила і публіку і критиків.

Окрім численних гарних відгуків критиків з Білорусі і перемогу у двох номінаціях: "Краща вистава малих форм" та "Краща жіноча роль". Про перемогу у номінації актриса Ніна Ніколаєва дізналася вже у Рівному. Каже: не зіграла Старуню, а прожила її на сцені.

Спеціально для брестського фестивалю у виставу ввели нову актрису - шестирічну Валерію Ратнікову, адже попередня виконавиця з ролі... виросла. Це була перша професійна вистава дівчинки.

Поки актори тішаться схвальними відгуками критиків у пресі та інтернеті. а також чекають, коли з Бреста надішлють їх нагороди. Обіцяють, що і цей театральний сезон не залишить глядачів байдужими.