Протягом ночі в місцях розташування базових таборів, блокпостів, взводних опорних пунктів військ оперативного командування "Північ", засобами протиповітряної оборони зафіксовано шість прольотів безпілотних літальних апаратів, що являється прямим порушення меморандуму щодо заборони польотів безпілотних літальних засобів (БПЛА). За попередньою інформацією дані літальні апарати запущені з територій підконтрольних «ЛНР».

Протягом минулої доби у зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ", з метою фіксування порушень вимог припинення вогню військовослужбовцями було забезпечено роботу представників ОБСЄ за маршрутами: Северодонецьк-Новоайдар-Щастя-Макарова-Станиця Луганська та Северодонецьк-Лисичанськ-Громове-Новотошківське-Олександрівськ-Луганськ.

За добу обстрілів наших позицій не було. Серед особового складу та військової техніки військ оперативного командування "Північ немає. Військовослужбовці продовжують виконувати заходи охорони та оборони базових таборів, блокпостів, взводних опорних пунктів, обладнувати позиції в інженерному відношенні, поповнювати матеріально-технічні запаси, відновлювати військову техніку. Про це повідомляє прес-центр оперативного командування «Північ»