Близько четвертої години ранку в місті Здолбунові. У міліцію зателефонував чоловік і розповів, що на території біля його будинку троє невідомих намагаються проникнути в припарковані чужі автомобілі. За вказаною адресою відразу виїхав наряд групи затримання Державної служби охорони в Рівненській області. На місці вони дійсно затримали трьох молодиків, а також виявили три автомобілі з явними ознаками проникнення.Про це свідчать речі, які були вилучені у них на місці злочину, — вони належать власникам автотранспорту.

— Також у юнаків ми вилучили вогнегасник, аптечку, набір ключів, ковдру і викрутку. Ці речі належать власникам автомобілів, — говорить молодший інспектор УДСО при УМВС України в Рівне нській області старшина ндрій Турченюк.

Затриманих доставили до Здолбунівського районного відділу міліції. Нічними правопорушниками виявилися неповнолітні жителі Рівне нської області. Вони підозрюються у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 статті 185 Кримінального Кодексу України, тобто крадіжці. А за таємне викрадення чужого майна передбачено штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Про це повідомила Вікторія Бондар з УДСО при УМВС України в Рівне нській області.