До Рівного завітали янголи щастя. Оселилися надприродні істоти в галереї європейського живопису "Євро-Арт". Днями в обласному центрі відкрилась виставка полотен відомої на увесь світ української художниці та дизайнерки Євгенії Гапчинської. Ними милувались і наші журналісти.

Від блідо-рожевого до яскраво червоного. Палітра відомої на увесь світ художниці Євгенії Гапчинської різноманітна. Як і янголи на полотнах. На одному надприродня істота купається в осінньому листі, на іншому приймає ванну, на третьому співає. Усі вони різні, але усі несуть позитивні емоції

Творчість Євгенії Гапчинської мистецтвознавець Любов Кралюк називає рококо 21 століття.

Картини Євгенії Гапчинської далеко не усім по кишені. Відомі люди з усього світу викладають чималеньку суму, аби янгол з кисті художниці оселився у них вдома. Не купувати, а хоча б роздивитись полотна прийшли люди різного віку. Пані Світлана з донечкою побачивши оголошення про експозицію не змогли відмовити собі у її перегляді. Побаченим - задоволені.

Усі, хто бажає поринути у світ дитинства та помилуватись маленькими янголятами ще має таку можливість. Виставка експонуватиметься до 30 листопада.