Ярмарок професій - для допомоги військовим. Рівненський міський центр зайнятості запросив шукачів роботи аби запропонувати їм своїми знаннями і навичками з тилу допомогти українським бійцям. Мова йде про ремонт та відновлення військової техніки, яка зберігається на території військової частини в Оржеві.

В залі ніде яблуку впасти. На ярмарку професій в Рівне нському міському центрі зайнятості зібралось близько вісьмидесяти чоловік, які шукають роботу. Цього разу зустріч нестандартна, втім надзвичайно важлива.

Пан Василь один із тих, хто завітав на ярмарок професій. Говорить, готовий приступити до роботи одразу після оглядин робочого місця.

До військової частини, відновлювати техніку та озброєння потрібні працівники робітничих спеціальностей. Тож усіх бажаючих просять звертатись до міського центру зайнятості.

Заробітна плата 1200 гривень плюс доплати за складність. В середньому, говорить Олег Красномовець, людина не лише зароблятиме півтори-дві тисячі гривень в місяць, а й допоможе хлопцям, які нині на Сході боронять нашу державу.