((http://rivne1.tv/news/38626)(Гість програми "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ" - Віктор Данилов [+ФОТО з особистого архіву]))

Він народився у місті Макіївка Донецької області. Коли йому виповнилося 5 років, разом з батьками переїхав на Закарпаття, батьківщину своєї мами – у мальовниче місто Хуст.

Розповідає: «На Закарпатті пройшли мої дитинство і юність. Я закінчив у Хусті школу. І до сьогодні вважаю це місто своїм рідним. Так склалося, що майже не пам’ятаю териконів Донбасу, але знаю кожен камінець старої бруківки на шляху від маминої хати до школи у Хусті.»

Згодом поїхав у Львів вчитися на інженера-хіміка. Хоча – зізнається - вагався у виборі – дуже любив географію. Вже після закінчення політехнічного інституту, за направленням, приїхав у Рівне . Тут і осів.

Після закінчення ВИШу його направили на Рівне нське виробниче об'єднання "Азот", де він до працював на різних посадах . З листопада 1990 року очолив мале підприємство "Марк". Розповідає: «Після розпаду Радянського Союзу був дуже великий попит на правду. Спробували самі щось видавати. За великий кредит ми взяли наш перший видавничий комп’ютер. Раніше ж газети верстали на лінотипному наборі. Так з’явилася наша перша газета, потім друга, третя…».

Врешті, так заснували у Рівному один з найпотужніших медіа-центрів – Видавничий Дім «ОГО». А згодом – у телевізорах рівненських глядачів з’явився і рідний Перший Місцевий. Сьогодні він – засновник, власник та директор телекомпанії «Рівне 1».

«До медіа я прийшов випадково, і у мене немає журналістської освіти. Я практик, що багато пропрацював у галузі телебачення, радіо, видавництва, Інтернету. Можу спокійно назвати себе експертом, бо ми пройшли і Крим, і Рим у цій справі.» - розповів в одному з інтерв’ю Віктор Данилов.

Він двічі був обраний віце-президентом Української асоціації видавців періодичної преси. Він - один з засновників незалежної преси на Рівне нщині . До речі, успішно проявив себе і у ролі ведучого – кулінарного шоу СмачнОГО.

Віктор Євгенович має досвід і політичної діяльності. Був депутатом і Рівне ради, і Рівне нської обласної ради.

Має військове звання — капітан запасу.

Має безліч захоплень – від риболовлі до нумізматики. Втім, особливо місце у його житті посідають численні подорожі по всьому світу. Свою мрію – 50 країн до 50 років – йому таки вдалося здійснити.

Каже: «Мій ще шкільний потяг до географії, до вивчення планети у всіх її деталях, дав поштовх до колекціонування країн і вражень. Мені надзвичайно цікаво, як там живуть люди, як влаштовані стосунки у суспільстві, яка кулінарія і т.д. Це те, що я вивчаю вже впродовж 30 років.»

Віктор Данилов - одружений. Виховує двох доньок. Старшу вже видав заміж. А віднедавна – ще й отримав статус дідуся.

P.S.

Нагадаємо, на телеканалі "Рівне 1" стартувала нова програма - "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ".

У програмі відомі рівняни розповідатимуть про особисте життя та кар'єру, виховання дітей та сімейні цінності, про свої захоплення та відпочинок з друзями та багато іншого. Щоб зберегти інтригу, ми щотижня у рубриці Тет-а-тет публікуватимемо дитячі фото кожного гостя. А ви маєте можливість їх впізнати та відгадати у коментарях!