На підприємстві вирішили переобладнати систему освітлення як вуличного так і безпосередньо на виробництві. На що саме замінили старі лампи та який від цього ефект - дивіться у сюжеті.

Енергетична криза в Україні змушує економити - усіх від звичайного споживача до великих підприємств.

Приклад того як потрібно заощаджувати продемонстрував рівненський льонокомбінат. На підприємстві замість старих ламп та ліхтарів встановили нові світлодіодні світильники.

Нові світильники сподобалися колективу підприємства. Адже сучасні лампи, працюють за новітніми технологіями та відтворюють денне світло, котре є найбільш комфортним для людського ока. Замінили світло не лише у цехах підприємства. Відтепер енергозберігаючі лампи стоять і на вуличних ліхтарях ,які в темну пору доби освітлюють повністю усю територію «Льонокомбінату».

Загалом на Льонокомбінаті замінили тисячі ламп у цехах та близько ста вуличних ліхтарів. За словами власника підприємства Олега Червонюка –хоча це задоволення і не з дешевих,проте воно того варте адже веде підприємство до енергетичної незалежності, яка в цей скрутний час дуже потрібна Україні.