Рівненські школярі допомагають "Донбасу". Щоправда мова не про регіон нашої країни, а про добровольчий батальйон, який нині воює на Сході. Батьки та учні зібрали гроші, на які спільно з волонтерами закупили медикаменти. Вони разом із обладнаним автомобілем швидкої допомоги вже найближчим часом вирушить на передову. Що пов'язує рівненських школярів із батальйоном "Донбас", цікавилися наші журналісти.

Підтримати бійців, які нині воюють на Сході і морально і матеріально вирішили учні й батьки рівненської школи номер 26. На вісім тисяч гривень, які зібрали упродовж кількох днів, вирішили придбати медикаменти, які рятуватимуть життя бійцям на передовій.

Саме цих добровольців рівненські школярі обрали не випадково. Як з'ясувалося, чимало бійців "Донбасу" свого часу тренувалися саме у 26 школі Рівного. Нині ж учні отримують спеціальну подяку від добровольців.

А ще спілкуються із єдиним представником Рівне нщини у батальйоні Дмитром. Щоправда лише телефоном.

Разом із автомобілем на схід до добровольців поїде і традиційний український оберіг - рушник. Він особливий, адже створений руками школярів й має символічну назву "Рушник миру".

Також учні передали "донбасівцям" український прапор. Вірять, що цей стяг стане переможним. І вже скоро вони зможуть поспілкуватися із бійцем Дмитром особисто.