За знання про податки - планшет у подарунок. Такий приз отримала переможниця всеукраїнського конкурсу від Державної фіскальної служби. Конкурс проходить уже дванадцятий рік поспіль. Серед тринадцяти тисяч цьогорічних робіт сто двадцять створили дітлахи з Рівненщини. Чим підкорила юна рівнянка високе столичне журі - у сюжеті.

Цей вірш одинадцятирічної рівнянки Анастасії Павлюк переміг на всеукраїнському конкурсі "Очима дитини про бюджет країни - 2014". Твір дівчинка разом із мамою оформили незвично. На вишитому полотні у кольорах національного прапору вигаптували карту України й прикрасили все це об'ємними квітами з бісеру. Попри творчий підхід та юний вік авторки, тема вірша-загадки серйозна - оподаткування. Сама Анастасія про оподаткування теж знає чимало.

За дванадцятирічну історію конкурсу члени журі бачили чимало робіт. З часом від деяких номінацій відмовились, натомість додали нову - комп'ютерна графіка та комп'ютерна анімація. Усього на конкурс надійшло майже тринадцять тисяч дитячих робіт. Сто двадцять з них створили юні жителі Рівне нщини. Місцеві податківці старання дітей оцінили.

За перемогу на Всеукраїнському рівні Анастасія Павлюк отримала у подарунок планшет. Також цінні призи вручили й лауреатам конкурсу на Рівне нщині . Податківці сподіваються, що наступного року учасників буде іще більше.