У рамках відзначення дня фізкультури і спорту спортсменів Рівненщини нагородили. Урочистості відбулися традиційно у чиновницьких кабінетах, куди запросили найкращих спортсменів та їх тренерів. Пишатися є ким, але підростаюче покоління не поспішає приходити у великий спорт. Як нині почуваються винуватці свята і що потрібно зробити, щоб отримати омріяні титули - у сюжеті.

Сьогодні вони без медалей, по святковому одягнуті, і на вигляд зовсім не схожі на спортсменів. Їх приймають перші особи Рівне нщини. У цій святковій атмосфері урочисто вітають Андрія Попеляєва з новим званням Заслужений тренер України з легкої атлетики. Чоловік каже, давно йшов до визнання, але все залежить від успіхів його підопічних.


У Рівному побільшало майстрів спорту та... rivne1

П'ятнадцятирічна Аліна Рєзнік про успіхи, змагання та перемоги не думає. Каже, увесь свій час віддає тренуванням. До такого виснажливого графіку з розумінням ставляться і батьки і вчителі у школі. Нині дівчина отримала звання майстер спорту.

Чиновники радіють усім успіхам спортсменів, попри недосконалі умови для занять професійним спортом в Україні. Тому нині про проблеми не згадують, говорять лише про перемоги та здобутки.