15 вересня о 04:00 ночі 33-річний Євген житель міста Березне, повідомив до міліції, що двоє малознайомих йому чоловіків, застосувавши фізичну силу відкрито заволоділи коштами в сумі 300 гривень та колонками від DWD – програвача.

Зі слів потерпілого, у нічний час до нього в будинок постукали двоє малознайомих йому чоловіків. Останні увійшовши до помешкання, запропонували господарю випити горілки, яку принесли з собою, на що той не погодився. Зрозумівши, що Євген знаходиться удома один, непрохані гості почали вимагати в нього гроші. Застосувавши фізичну силу зловмисники відібрали у чоловіка гроші в сумі триста гривень та забрали колонки від програвача.

Потерпілий відразу повідомив про дану подію до міліції. Правоохоронці оперативно встановили осіб причетних до цього злочину. Ними виявилися два брати 32-річний Сергій та 24-річний Павло, які ніде не працюють і проживають на одній вулиці з потерпілим.

Під час спілкування з міліціонерами з’ясувалось, що в кінці липня цього року 32-річний Сергій уже вчиняв подібний злочин. Чоловік у нічну пору доби на автовокзалі в м. Березне, застосувавши фізичну силу до одного з жителів с. Тишиця Березнівського району, забрав у потерпілого гроші в сумі 900 гривень.

— Обидва факти зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), — зазначив начальник Березнівського РВ УМВС в Рівне нській області Олег Середа. — Наразі підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні злочину та готуються матеріали для обрання міри запобіжного заходу.