Цього ж дня з вулиць міст мала зникнути й політична реклама, адже кандидатів офіційно поки не зареєстровано. Але у Рівному білбордів нітрохи не поменшало. Все у межах закону - кажуть владці. Все та не все - кажуть спостерігачі. Про особливості політичної макулатури - Ігор Шумик.

Офіційних кандидатів ще немає, утім реклама триває. На вулицях Рівного білборди та сітілайти за одну ніч нікуди не зникли. Та й для чого - кажуть чиновники.

Попередня агітація дозволена, кажуть фахівці, а от політична реклама до реєстрації кандидатів на посаду Президента України у ЦВК заборонена. Утім, експерти переконують: довести те, що кандидати, ще не зареєструвавшись, розпочали агітацію, неможливо, бо прямих закликів голосувати за чи проти на білбордах немає.

Нині влада Рівного виділила 13 щитів та 67 стендів для політичної реклами. Їх розташують у центральній частині міста. А от чи вистачить рекламоносіїв - поки невідомо. Адже, як прогнозують фахівці, на крісло Президента України претендуватимуть щонайменше два десятки охочих.