Спортсмени Рівненщини привезли додому три нагороди. Це золото та срібло плавця з Рівного Михайла Романчука, а також бронза костопільчанина Олексія Масика, який здобув нагороду у греко-римській боротьбі. Як вітали та нагороджували юних спортсменів - дивіться у сюжеті.

Рівне нський юний чемпіон Михайло у плаванні на 400 метрів вільним стилем здобув золото, та не зупинився і вже на дистанції у 800 метрів завоював срібло. Каже, у Китаї українців не втішали, а розважали.

Тренер Михайла - Петро Нагорний вважає, що Юнацькі Олімпійські ігри - це найвищі змагання, які закінчують юнацький спорт. Але на цьому співпраця із Михайлом продовжиться. Вони вже готуватимуться до Чемпіонату світу.

Усі члени сім’ї Михайла – спортсмени, відтак кимось іншим мати плавця не бачить. Олена Едуардівна зізнається, віддати сина на плавання вирішили для загальної фізичної підготовки, й на те що син так зможе реалізуватися, не сподівалися.

Костопільчанин Олексій Масик, який виборов бронзу у греко-римській боротьбі мріє про дорослу Олімпіаду у 2020-2024 році. Каже - для перемоги у Китаї йому трішки не вистачило технічної підготовки.

Сьогодні спортсменів привітали в обласній адміністрації. Заохотили хлопців не зупинятись на досягнутому грошовими сертифікатами.