Кохання, жінка і... дитина. Саме так продовжили тематичний ряд організатори ІІІ міжнародного фестивалю ковальського мистецтва «Металеве серце 2014», який цими вихідними відбувся у Рівному.

Майстри з Голландії, Японії, Франції та України цьогоріч прикрашали своїми кованими виробами головну скульптуру фестивалю - величезну гойдалку "Дитячі пустощі".

У Рівному, окрім іноземців, зібралися володарі металу з Франківщини, Чернівців, Львова, Волині, Тернополя, Сум, Полтавщини, Хмельниччини, а також Дніпропетровська та Донецька. Ну і звісно - рівненчани. Усього фестиваль об'єднав 64 ковалі.

Величезну диво-карусель для рівнян придумав і зробив коваль зі Славути Артем Вольський. Надихнули скульптора на цю карусель - його власні діти. Підтримав тему і цьогорічний конкурс кованих скульптур. Серед усіх творінь відвідувачі фестивалю обирали найкращого незвичайного друга.

Центральну скульптуру фестивалю, прикрашену роботами ковалів, незабаром обіцяють розмістити на Лебединці, неподалік від минулорічної Даринки.